Glettelés és festés

Belső falfelületek profi glettelése és festése modern gépi festékszórással. Magas fokú hatékonyság és akár 500-1000 m2 elkészítése naponta.

Glettelés és festés

Belső falfelületek profi glettelése és festése modern gépi festékszórással. Magas fokú hatékonyság és akár 500-1000 m2 elkészítése naponta.

Hívjon minket most!

Miben tudunk segíteni?

Minőségi munkavégzés a tervek precíz követésével glettelés és festés esetén is. A legmodernebb technológiai eljárásokat alkalmazva, szervezett és megbízható csapatként végezzük a munkálatokat. Munkánkat legjobban a befejezett munka pontossága és munkakörnyezet állapotára való odafigyelés jellemzi. A modern technológiák használata, mint a gépi festékszóró magas fokú hatékonyságot biztosít és akár 500-1000 m2 elkészítését teszi lehetővé naponta.

Szolgáltatás folyamata

Kapcsolatfelvétel

Vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy kérje munkatársunk visszahívását telefonon, hogy elindítsa a szogáltatás teljesítési folyamatot

Helyszínszemle

Az árképzés minden munka esetén egyedi a rengeteg változó miatt, ezért a munkát egy szakmai helyszínszemlével indítjuk.

Költségkalkuláció

A helyszínszemle után szakmai csapatunk kiszámolja a felmerülő költségeket, hogy pontos árajánlattal tudjunk szolgálni.

i
Árajánlat

A szükséges információk teljes körű feldolgozását követően hivatalos, szerződés, és számlaképes árajánlatot küldünk Önnek.

w
Megállapodás

Amennyiben úgy dönt, elfogadja az árajánlatunkat, annak elfogadásával elindíthatja a tényleges kivitelezési folyamatot.

Kivitelezés

Szolgáltatás típustól függetlenül, az előírásokat szigorúan betartva és a protokoll eljárásokat követve, magas színvonalú professzionalizmussal, környezetünkre igényesen végezzük munkánkat.

Elszámolás

A munka befejeztével a költségek elszámolásával átadjuk és lezárjuk a projektet, törekedve ügyfelünk 100%-os elégedettségére.

Terepfelmérési tudnivalók

Terepfelmérés ára

A felmérés Budapest és 50km-es vonzáskörzetében ingyenes. Attól távolabbi település esetén 15 ezer forint + Áfa.

Felmérési költség ajándékba

Amennyiben megállapodás születik és Ön megrendeli a munkát, úgy a vállalási árból a felmérés költségét elengedjük. Javasoljuk, hogy minél pontosabb tájékoztatást adjon számunkra email-ban, aminek alapján már készíthetünk egy indikatív ajánlatot. Amennyiben az előzetes ajánlatunk elnyeri tetszését, úgy már nem jelent kockázatot az ügyfél számára egy személyes felmérést követően készítendő végleges, pontos vállalási ár sem.

Hívjon minket most!

Referencia munkák

A képekre kattintva megtekintheti széleskörű referencia munkáninkat a lakásfelújítástól a sávalap kialakítás és csatorna ásásig.

Rólunk mondták

Nagyon meg voltunk elégedve az elvégzett munkával és a dolgozók hozzáállásával. Gyors munkavégzés és hihetetlen rugalmasság. Köszönjük a profin elvégzett munkát!
Lakatos István

Professzionalizmus és szervezettség. Kevés olyan csapat van, akik a határidőket ilyen végtelenül pontosan be tudják tartani.
Vincze Gergő

Örültem, hogy egyszerű volt kapcsolatfelvétel, gyorsan kaptunk ajánlatot több szolgáltatásra is ingyenesen. Lakásfelújítás támogatáshoz szükséges minden feltételnek megfelelnek, ami nekünk fontos volt.
Veres Brigitta

Árazás

Nincs kettő egyforma munka, ezért minden esetben felmérjük a munkaterületet s az így szerzett információk alapján készítünk árajánlatot.

g

Paraméterek

Az ár függ a munkálatok várható körülményeitől, milyen akadályozó tényezőkkel kell számolnunk a munkaterületen és a munkaterület környékén.
s

Munkatípus

Csempézés, glettelés vagy csak újra festés? Vagy ez mind egyben? Egyeztessünk a részletekről, hogy pontos árajánlatot tudjunk adni.

Terület

Ár befolyásoló tényező a kezelendő felületek mérete, csempézendő konyha négyzetmétere vagy a festendő fal területe.

Idő

A rendelkezésre álló idő is fontos tényező, hiszen rövid határidős munkák esetén több munkagépet kell egyidejűleg munkába állítanunk.

Miért válasszon minket

=

Professzionalizmus

Precíz és igényes munkavégzés. Nem csak az átadott munkára, de a munkakörnyezet állapotára is figyelünk.
=

Szervezettség

Piaci feltételekre való villámgyors reagálás, a területre vonatkozó előírások és szabályok folyamatos betartásával.
=

Rugalmasság

Az ügyfél elégedettsége és a projekt tökéletes elvégzése a célunk, ezért minden helyzetben a legrugalmasabb problémakezelés hívei vagyunk.
=

Megbízhatóság

Hozzáértő cégvezetés a szükséges szakmai előélettel és tanulmányokkal. Ellenőrizhető referenciák, teljesen átlátható működés és bejelentett munkatársak.

Kérjen visszahívást kollégánktól

Elérhetőségeink

Iroda

Török Flóris u. 116.
Budapest, 1204

Kérdése van? Írjon nekünk.

24 órán belül visszahívjuk Önt.