Bitumenes vízszigetelés

Professzionális tetőfelületek vízszigetelése bitumenes lemezzel. Lapostető szerkezetű épületek egyik leghatékonyabb szigetelési eljárása.

Bitumenes vízszigetelés

Professzionális tetőfelületek vízszigetelése bitumenes lemezzel. Lapostető szerkezetű épületek egyik leghatékonyabb szigetelési eljárása.

Hívjon minket most!

Miben tudunk segíteni?

Minőségi munkavégzés a tervek precíz követésével bitumenes vízszigeteléskor. A legmodernebb technológiai eljárásokat alkalmazva, szervezett és megbízható csapatként végezzük a munkálatokat. Munkánkat legjobban a befejezett munka pontossága és munkakörnyezet állapotára való odafigyelés jellemzi. Lapostető szerkezetű épületek egyik leghatékonyabb szigetelési eljárása.

  Szolgáltatás folyamata

  Kapcsolatfelvétel

  Vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy kérje munkatársunk visszahívását telefonon, hogy elindítsa a szogáltatás teljesítési folyamatot

  Helyszínszemle

  Az árképzés minden munka esetén egyedi a rengeteg változó miatt, ezért a munkát egy szakmai helyszínszemlével indítjuk.

  Költségkalkuláció

  A helyszínszemle után szakmai csapatunk kiszámolja a felmerülő költségeket, hogy pontos árajánlattal tudjunk szolgálni.

  i
  Árajánlat

  A szükséges információk teljes körű feldolgozását követően hivatalos, szerződés, és számlaképes árajánlatot küldünk Önnek.

  w
  Megállapodás

  Amennyiben úgy dönt, elfogadja az árajánlatunkat, annak elfogadásával elindíthatja a tényleges kivitelezési folyamatot.

  Kivitelezés

  Szolgáltatás típustól függetlenül, az előírásokat szigorúan betartva és a protokoll eljárásokat követve, magas színvonalú professzionalizmussal, környezetünkre igényesen végezzük munkánkat.

  Elszámolás

  A munka befejeztével a költségek elszámolásával átadjuk és lezárjuk a projektet, törekedve ügyfelünk 100%-os elégedettségére.

  Terepfelmérési tudnivalók

  Terepfelmérés ára

  A felmérés Budapest és 50km-es vonzáskörzetében ingyenes. Attól távolabbi település esetén 15 ezer forint + Áfa.

  Felmérési költség ajándékba

  Amennyiben megállapodás születik és Ön megrendeli a munkát, úgy a vállalási árból a felmérés költségét elengedjük. Javasoljuk, hogy minél pontosabb tájékoztatást adjon számunkra email-ban, aminek alapján már készíthetünk egy indikatív ajánlatot. Amennyiben az előzetes ajánlatunk elnyeri tetszését, úgy már nem jelent kockázatot az ügyfél számára egy személyes felmérést követően készítendő végleges, pontos vállalási ár sem.

  Hívjon minket most!

  Referencia munkák

  A képekre kattintva megtekintheti széleskörű referencia munkáninkat a lakásfelújítástól a sávalap kialakítás és csatorna ásásig.

  Rólunk mondták

  Nagyon meg voltunk elégedve az elvégzett munkával és a dolgozók hozzáállásával. Gyors munkavégzés és hihetetlen rugalmasság. Köszönjük a profin elvégzett munkát!
  Lakatos István

  Professzionalizmus és szervezettség. Kevés olyan csapat van, akik a határidőket ilyen végtelenül pontosan be tudják tartani.
  Vincze Gergő

  Örültem, hogy egyszerű volt kapcsolatfelvétel, gyorsan kaptunk ajánlatot több szolgáltatásra is ingyenesen. Lakásfelújítás támogatáshoz szükséges minden feltételnek megfelelnek, ami nekünk fontos volt.
  Veres Brigitta

  Árazás

  Nincs kettő egyforma munka, ezért minden esetben felmérjük a munkaterületet s az így szerzett információk alapján készítünk árajánlatot.

  g

  Paraméterek

  Az ár függ a munkálatok várható körülményeitől, milyen akadályozó tényezőkkel kell számolnunk a munkaterületen és a munkaterület környékén.
  s

  Munkatípus

  Különböző szerkezetekhez különböző eljárások szükségesek, az ár is változik a szükséges eljárások mentén.

  Terület

  Ár befolyásoló tényező a szigetelendő terület mérete.

  Idő

  A rendelkezésre álló idő is fontos tényező, hiszen rövid határidős munkák esetén több munkagépet kell egyidejűleg munkába állítanunk.

  Miért válasszon minket

  =

  Professzionalizmus

  Precíz és igényes munkavégzés. Nem csak az átadott munkára, de a munkakörnyezet állapotára is figyelünk.

  =

  Szervezettség

  Piaci feltételekre való villámgyors reagálás, a területre vonatkozó előírások és szabályok folyamatos betartásával.

  =

  Rugalmasság

  Az ügyfél elégedettsége és a projekt tökéletes elvégzése a célunk, ezért minden helyzetben a legrugalmasabb problémakezelés hívei vagyunk.

  =

  Megbízhatóság

  Hozzáértő cégvezetés a szükséges szakmai előélettel és tanulmányokkal. Ellenőrizhető referenciák, teljesen átlátható működés és bejelentett munkatársak.

  Kérjen visszahívást kollégánktól

  Elérhetőségeink

  Iroda

  Török Flóris u. 116.
  Budapest, 1204

  Kérdése van? Írjon nekünk.

  24 órán belül visszahívjuk Önt.