Alapok kialakítása

Legyen szó lakóingatlanról, vagy ipari terület alapjának kialakításáról, állunk rendelkezésére. Az alapásási folyamat legyen szervezett, precíz és megbízható.

Alapok kialakítása

Legyen szó lakóingatlanról, vagy ipari terület alapjának kialakításáról, állunk rendelkezésére. Az alapásási folyamat legyen szervezett, precíz és megbízható.

Hívjon minket most!

Miben tudunk segíteni?

Minőségi munkavégzés a tervrajzok precíz követésével, legyen szó házalap vagy kerítésalap ásásról, lakóingatlanról vagy ipari terület alapjának kialakításáról. A legmodernebb technológiai eljárásokat alkalmazva, szervezett és megbízható csapatként végezzük a munkálatokat. Munkánkat legjobban a befejezett munka pontossága és munkakörnyezet állapotára való odafigyelés jellemzi. Az alapok kialakításával kapcsolatos munkálatok kiterjednek a következőkre:

  • Alapásás
  • Házalapásás
  • Sávalap ásás
  • Kerítésalap ásás

Szolgáltatás folyamata

Kapcsolatfelvétel

Vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy kérje munkatársunk visszahívását telefonon, hogy elindítsa a szogáltatás teljesítési folyamatot

Helyszínszemle

Az árképzés minden munka esetén egyedi a rengeteg változó miatt, ezért a munkát egy szakmai helyszínszemlével indítjuk.

Költségkalkuláció

A helyszínszemle után szakmai csapatunk kiszámolja a felmerülő költségeket, hogy pontos árajánlattal tudjunk szolgálni.

i
Árajánlat

A szükséges információk teljes körű feldolgozását követően hivatalos, szerződés, és számlaképes árajánlatot küldünk Önnek.

w
Megállapodás

Amennyiben úgy dönt, elfogadja az árajánlatunkat, annak elfogadásával elindíthatja a tényleges kivitelezési folyamatot.

Kivitelezés

Szolgáltatás típustól függetlenül, az előírásokat szigorúan betartva és a protokoll eljárásokat követve, magas színvonalú professzionalizmussal, környezetünkre igényesen végezzük munkánkat.

Elszámolás

A munka befejeztével a költségek elszámolásával átadjuk és lezárjuk a projektet, törekedve ügyfelünk 100%-os elégedettségére.

Terepfelmérési tudnivalók

Terepfelmérés ára

A felmérés Budapest és 50km-es vonzáskörzetében ingyenes. Attól távolabbi település esetén 15 ezer forint + Áfa.

Felmérési költség ajándékba

Amennyiben megállapodás születik és Ön megrendeli a munkát, úgy a vállalási árból a felmérés költségét elengedjük. Javasoljuk, hogy minél pontosabb tájékoztatást adjon számunkra email-ban, aminek alapján már készíthetünk egy indikatív ajánlatot. Amennyiben az előzetes ajánlatunk elnyeri tetszését, úgy már nem jelent kockázatot az ügyfél számára egy személyes felmérést követően készítendő végleges, pontos vállalási ár sem.

Hívjon minket most!

Referencia munkák

A képekre kattintva megtekintheti széleskörű referencia munkáninkat a lakásfelújítástól a sávalap kialakítás és csatorna ásásig.

Rólunk mondták

Nagyon meg voltunk elégedve az elvégzett munkával és a dolgozók hozzáállásával. Gyors munkavégzés és hihetetlen rugalmasság. Köszönjük a profin elvégzett munkát!
Lakatos István

Professzionalizmus és szervezettség. Kevés olyan csapat van, akik a határidőket ilyen végtelenül pontosan be tudják tartani.
Vincze Gergő

Örültem, hogy egyszerű volt kapcsolatfelvétel, gyorsan kaptunk ajánlatot több szolgáltatásra is ingyenesen. Lakásfelújítás támogatáshoz szükséges minden feltételnek megfelelnek, ami nekünk fontos volt.
Veres Brigitta

Árazás

Nincs kettő egyforma munka, ezért minden esetben felmérjük a munkaterületet s az így szerzett információk alapján készítünk árajánlatot.

g

Ásási paraméterek

Az ár elsősorban függ a várható ásási mélység, szélesség és hossz mértékétől.

s

Föld típusa

Fontos szempont a kitermelendő föld kövessége vagy sziklássága, az agyagossági körülmények és az esetleges talajvíz mennyisége.

Terület

Szemügyre kell vennünk a tervezett ásás nyomvonalát keresztező vezetékek és kábelek tekintetében, valamint a terület leejtésének mértékét, és a deponálandó föld mértékét és módját.

Idő

A rendelkezésre álló idő is fontos tényező, hiszen rövid határidős munkák esetén több munkagépet kell egyidejűleg munkába állítanunk.

Miért válasszon minket

=

Professzionalizmus

Precíz és igényes munkavégzés. Nem csak az átadott munkára, de a munkakörnyezet állapotára is figyelünk.

=

Szervezettség

Piaci feltételekre való villámgyors reagálás, a területre vonatkozó előírások és szabályok folyamatos betartásával.

=

Rugalmasság

Az ügyfél elégedettsége és a projekt tökéletes elvégzése a célunk, ezért minden helyzetben a legrugalmasabb problémakezelés hívei vagyunk.

=

Megbízhatóság

Hozzáértő cégvezetés a szükséges szakmai előélettel és tanulmányokkal. Ellenőrizhető referenciák, teljesen átlátható működés és bejelentett munkatársak.

Kérjen visszahívást kollégánktól

Elérhetőségeink

Iroda

Török Flóris u. 116.
Budapest, 1204

Kérdése van? Írjon nekünk.

24 órán belül visszahívjuk Önt.