Szolgáltatásaink

Ismerje meg szolgáltatásainkat! Az alapoktól egészen a végső munkálatokig. Alap és sávásásoktól, egészen a lakásfelújítás utolsó simításáig.

Szolgáltatásaink

Ismerje meg szolgáltatásainkat! Az alapoktól egészen a végső munkálatokig. Alap és sávásásoktól, egészen a lakásfelújítás utolsó simításáig.

Hívjon minket most!

Miben tudunk segíteni?

Árok és csatorna ásás

Minőségi munkavégzés a tervrajzok precíz követésével. Munkánkat legjobban a befejezett munka pontossága és munkakörnyezet állapotára való odafigyelés jellemzi.

Alapok kialakítása

Legyen szó lakóingatlanról, vagy ipari terület alapjának kialakításáról, állunk rendelkezésére. Az alapásási folyamat legyen szervezett, precíz és megbízható.

Betonozás és aszfaltozás

Gondmentes betonozási és aszfaltozási munkafolyamatokra vágyik? Munkánkat rugalmasság, elégedettségre törekvés és precizítás jellemzi.

PVC vízszigetelés

Professzionális tetőfelületek vízszigetelés  PVC-vel. Párazáró (egy réteg bitumenes lemez) - filc réteg - hőszigetelés lépésálló hungarocellel akár 2x5cm - filc réteg - PVC.

Bitumenes vízszigetelés

Professzionális tetőfelületek vízszigetelése bitumenes lemezzel. Lapostető szerkezetű épületek egyik leghatékonyabb szigetelési eljárása. 

Glettelés és festés

Belső falfelületek profi glettelése és festése modern gépi festékszórással. Magas fokú hatékonyság és akár 500-1000 m2 elkészítése naponta.

Teljes körű lakásfelújítás

Legyen szó glettelésről, festésről, burkolásról vagy villanyszerelésől, csapatunk áll készséggel rendelkezésére.

Szegély- és térkövezés

Strapabíró, tartós és megjelenésében esztétikus szegély- és térkövezésért vegye fel velünk a kapcsolatot.

Épületbontási munkálatok

Modern technológia, tapasztalt személyzet és mérnöki koordináció. Ha épületbontás, akkor csakis a tökéletes lehet elég jó.

Munkagép kölcsönzés

Kölcsönözze munkagépeit építőipari projektjeihez rövid vagy akár hosszútávra is. Bérbeadásra kínált gépeink mind karbantartott, folyamatosan szervizelt gépek.

Árazás

Nincs kettő egyforma munka, ezért minden esetben felmérjük a munkaterületet s az így szerzett információk alapján készítünk árajánlatot.

g

Ásási paraméterek

Az ár elsősorban függ a várható ásási mélység, szélesség és hossz mértékétől.

s

Föld típusa

Fontos szempont a kitermelendő föld kövessége vagy sziklássága, az agyagossági körülmények és az esetleges talajvíz mennyisége.

Terület

Szemügyre kell vennünk a tervezett ásás nyomvonalát keresztező vezetékek és kábelek tekintetében, valamint a terület leejtésének mértékét, és a deponálandó föld mértékét és módját.

Idő

A rendelkezésre álló idő is fontos tényező, hiszen rövid határidős munkák esetén több munkagépet kell egyidejűleg munkába állítanunk.

Szolgáltatás folyamata

Kapcsolatfelvétel

Vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy kérje munkatársunk visszahívását telefonon, hogy elindítsa a szogáltatás teljesítési folyamatot

Helyszínszemle

Az árképzés minden munka esetén egyedi a rengeteg változó miatt, ezért a munkát egy szakmai helyszínszemlével indítjuk.

Költségkalkuláció

A helyszínszemle után szakmai csapatunk kiszámolja a felmerülő költségeket, hogy pontos árajánlattal tudjunk szolgálni.

i
Árajánlat

A szükséges információk teljes körű feldolgozását követően hivatalos, szerződés, és számlaképes árajánlatot küldünk Önnek.

w
Megállapodás

Amennyiben úgy dönt, elfogadja az árajánlatunkat, annak elfogadásával elindíthatja a tényleges kivitelezési folyamatot.

Kivitelezés

Szolgáltatás típustól függetlenül, az előírásokat szigorúan betartva és a protokoll eljárásokat követve, magas színvonalú professzionalizmussal, környezetünkre igényesen végezzük munkánkat.

Elszámolás

A munka befejeztével a költségek elszámolásával átadjuk és lezárjuk a projektet, törekedve ügyfelünk 100%-os elégedettségére.

Kérjen visszahívást kollégánktól

Terepfelmérési tudnivalók

=

Professzionalizmus

Precíz és igényes munkavégzés. Nem csak az átadott munkára, de a munkakörnyezet állapotára is figyelünk.

=

Szervezettség

Piaci feltételekre való villámgyors reagálás, a területre vonatkozó előírások és szabályok folyamatos betartásával.

=

Rugalmasság

Az ügyfél elégedettsége és a projekt tökéletes elvégzése a célunk, ezért minden helyzetben a legrugalmasabb problémakezelés hívei vagyunk.

=

Megbízhatóság

Hozzáértő cégvezetés a szükséges szakmai előélettel és tanulmányokkal. Ellenőrizhető referenciák, teljesen átlátható működés és bejelentett munkatársak.

Kérjen visszahívást kollégánktól

Elérhetőségeink

Iroda

Török Flóris u. 116.
Budapest, 1204

Kérdése van? Írjon nekünk.

24 órán belül visszahívjuk Önt.